Скалп Микропигментация / МИКРОПИГМЕНТИРАНЕ НА СКАЛП ПРИ АЛОПЕЦИЯ, ПЛЕШИВОСТ, КОСОПАД, КРЪГОВА ПЛЕШИВОСТ

 




Процедурите за микропигментация на скалпа са камуфлажно решение за косопад при мъже и жени. Терапевтичната процедура включва репликиране на външния вид на обръсната коса, чрез въвеждане на хиляди малки пигментни микро-точици в епидермиса на скалпа. Когато процедурата е изработена качествено от квалифициран специалист, клиента изглежда така, сякаш има обръсната много късо коса /наболи косъмчета/, скриваща появата на частична или пълна плешивост.


За жени с различен цвят на косата или за мъже, които не страдат от пълна плешивост и желаят да запазят съществуващата си коса на по-голяма дължина, процесът се прилага върху скалпа, за да се намали контраста между кожата на скалпа и останалата коса. Процедурата обикновено изисква 2-3 сесии козметична микропигментация, всяка с продължителност приблизително 4-5 часа, но времето варира в зависимост от индивидуалните особенсти на клиента и изискванията му. Клиентите с напълно голи глави изискват по-дълги сесии. Процесът се повтаря, докато както микропигментистът, така и клиента се убедят, че създадената реплика на коса не може да се различи от истинска набола коса /ефект на късо обръсната коса/.

 След като пигментите се въведат в епидермиса, кожата трябва да заздравее. Трябва да премине период на възстановяване от една седмица, така че микронараняванията на кожата на главата, създадени по време на процедурата, да заздравеят и да се затворят, докато пигментите се усвоят в дермалния слой.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МИКРОПИГМИТАЦИЯ НА СКАЛПА

Това е най-бързо растящото решение за косопад в световен мащаб. Той е неинвазивен, има почти универсална приложимост и е с дълга трайност.

Освен това микропигментацията на скалп остава единствената рентабилна корекция на косопада, която предлага незабавни, гарантирани резултати, подкрепени от хиляди истински примери на доволни клиенти. 

Цената на лечението варира от терапевт до терапевт и зависи в голяма степен от изискванията на клиентите, от видовете пигменти с които се работи и др. Не забравяйте обаче, че най-добри резултати може да постигне само опитен микропигментист, който е преминал адекватно обучение и има добри отзиви от предишни клиенти.

 За повечето хора, които страдат от косопад, скалп пигментацията предлага ефективна опция за скриване или дори напълно прикриване на проблема. Това зависи изцяло от уменията на специалиста по микропигментация, очакванията на клиента и пригодността на плана за лечение, който е изготвен по време на процеса на консултация.

Напълно възможно е процедурата да бъде напълно невидима за нетренираното око, което позволява на клиента да се върне към работата си и семейството си, без да се страхува че околните ще забележат подлагането му на подобна терапия. Важно е клиентът да знае какво да очаква, когато се върне в ежедневието си.

За клиентите от женски пол  подлагането на терапия в същия ден обикновено остава незабелязано, тъй като всяка жена, която губи косата си, често добре скрива проблема преди лечението си. Тъй като процедурата не е предназначена да имитира обръсната коса, а по-скоро да намали контраста между косата и голия скалп, визуалната разлика преди и след лечението е по-малко забележима.

По-голямата част от клиентите от мъжки и женски пол не са забелязани от околните, че са правили каквато и да е козметична процедура и страхът от разкриване често е без основание. Освен това в днешни дни скалп пигментацията става все по-разпространена и е по-колективно приета от преди години.

За контакти и записване на часове за консултация не се колебайте да се свържете с нас: 

☎️ 0879282768 

rumiana.ignatova@eurostandartcenter28.com

www.eurostandartcenter28.com

www.microblading28.com

Instagram: @microbladingeurostandartcenter28


 

 

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Какво е Микропигментация?

Микроблейнг на вежди. Как протича процедурата?